یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی
سرخط خبرها

گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۲۲۷۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟
تأمین اجتماعی خراسان رضوی: اگر سقف پذیرش بیمار در یک مرکز درمانی کاهش یافته به دلیل عدم رعایت تعرفه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهروندی با تماس با صفحه صدای مردم درباره جزئیات سقف گذاری بیمه پرسیده بود. در متن پیام این شهروند آمده است: سقف گذاری برای بیمه دیگر چه روشی است؟

او از اتفاق ناخوشایندی می‌گوید که با وجود بیماری چند وقت پیش تجربه کرده است. محمود خلیل زاده به صدای مردم مشکل را این طور توضیح می‌دهد: بیماری شدیدی داشتم و فوری به کلینیک مطرحی در بولوار وکیل آباد مراجعه کردم. در کمال تعجب مجموعه درمانی موردنظر مرا پذیرش نکرد و گفت: سقف پذیرش بیمار، پایان یافته است و به درمانگاه دیگری مراجعه کنید!

از پذیرش پرسیدم سقف پذیرش دیگر چیست؟ متصدی این طور پاسخ داد: یعنی اینکه مرکز ما می‌تواند ۱۰۰ نفر در ماه پذیرش کند. شما نفر صد و یکمی هستید و معذوریم!
حالم آن قدر بد بود که ترجیح دادم همان جا آزاد هزینه‌های دوا و درمان را پرداخت کنم.

خلیل زاده گلایه اش را این طور ادامه می‌دهد: در سال کلی هزینه بیمه تأمین اجتماعی از حقوق ما کسر می‌شود. حال که به بیمه و هزینه‌های درمان مقرون به صرفه نیاز داریم با چنین طرح‌هایی باید رو به رو شویم؟ این موضوع مصداق واقعی تکریم نکردن بیمار و ضایع کردن حق اوست. تقاضا داریم صدای ما را به مسئولان تأمین اجتماعی برسانید تا چاره‌ای برای این سقف بندی‌ها بیندیشند.

شهروند دیگری نیز گلایه اش از سقف گذاری بیمه را این طور در قالب پیامک و چند سؤال مطرح می‌کند: ماجرای سقف مراکز درمانی چیست؟ برای گرفتن سونوگرافی به یکی از مراکز درمانی مراجعه کردم، اما بعد از کلی انتظار برای پذیرش به من گفتند سقف پذیرش با بیمه برای آن مرکز پرشده و باید ابتدای ماه دوباره مراجعه کنم. چرا همان ابتدا روی برگه‌ای نمی‌نویسند که دیگر با بیمه امکان پذیرش ندارند؟ معلوم است بعد از این همه انتظار فرد جای دیگری مراجعه نمی‌کند و تن به پذیرش به صورت آزاد می‌دهد.

غلامرضا خزاعی، مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی در این زمینه این طور توضیح می‌دهد: یکی از ابزار‌های قانونی که در اختیار سازمان‌های بیمه گر برای کنترل و نظارت بر فرایند کار تخصصی مراکز طرف قرارداد است، درنظرگرفتن سقف و ظرفیت پذیرش بیمار است.

مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی می‌افزاید: این اقدام نیز به این دلیل است که در روند کار از نظر تخصصی نظارت بهتری داشته باشند.
خزائی با ذکر مثالی می‌گوید: به عنوان مثال مرکز مورد اشاره شهروند در بولوار وکیل آباد، به علت رعایت نکردن برخی تعرفه‌های درمانی چندبار تذکر داده شد و به همین علت ظرفیت پذیرش بیمار را برای مدتی کاهش دادند. اما با تعهدی که از مدیر فنی این مجموعه اخذ شد، دوباره سقف آن را افزایش دادیم.

مدیر روابط عمومی و امورفرهنگی مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی باتوجه به روند کاری مراکز طرف قرارداد، این سقف بندی را دارد، راهکاری برای بیماران ارائه می‌دهد. او می‌گوید: مراکز طرف قرارداد بیمه تأمین اجتماعی یکی دوتا نیست و پرشمار است و بیمار به مرکزی مراجعه کند که سقف پذیرش آن پر نشده است.

او همچنین با این توضیح که مرکزی که خوب و قانونی کار می‌کند به طور حتم سقف معقول پذیرش بیمار را دارد، می‌افزاید: ۴ هزار و ۶۰۰ مرکز طرف قرارداد در سطح استان خراسان رضوی هست که باید بر عملکردشان، نظارت شود. از طرفی این سقف گذاشتن به بیمه تأمین اجتماعی اختصاص ندارد و همه سازمان‌های بیمه گر به عنوان ابزار کنترلی از آن استفاده می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->